Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Vermont

Onroerend goed te koop in Vermont

Het grenst aan Massachusetts in het zuiden, New Hampshire in het oosten, New York in het westen en Canada in het noorden

Als u op zoek bent naar onroerend goed te koop in Vermont, moet u ons rapport over dit land lezen.

Vermont is een staat in het noordoosten van de Verenigde Staten, bekend om zijn natuurlijke landschap, voornamelijk bedekt met bossen. Vermont is ook beroemd om meer dan 100 overdekte bruggen, gemaakt in hout en daterend uit de 19e eeuw, en voor de massale productie van ahornsiroop.

Het halfjaarverslag is een belangrijke mijlpaal voor vastgoedtrends, met name in het noordwesten van Vermont. We zitten midden in de traditionele markthoogte.
 
Het aantal onroerend goed te koop in Vermont in alle categorieën, inclusief eengezinswoningen, appartementsgebouwen, meergezinswoningen, land en luxe, in Noord-West Vermont is hoog tijdens de eerste helft van 2017. Het is een positief teken na een gematigde , maar weiger de verkoop op lange termijn van eenheden. De gemiddelde verkoopprijzen bleven stijgen voor de verkoop. Gemiddelde verkoopprijzen werden toegevoegd tot 2,0%.

De markt van Vermont weerspiegelt de huidige nationale trend van lage voorraadniveaus.

Ook stijgende hypotheekrente is een factor. In 2012 stegen de hypotheekrente van 4% naar 4,5%, waardoor sommige kopers meer urgentie zagen om onroerend goed te kopen in Vermont.

Hier zagen verkoopmedewerkers een sterke vraag naar aankopen, met name in prijssegmenten van minder dan $ 350.000.

 Voor het eerst in juni in 10 jaar zijn de prijzen van onroerend goed te koop in Vermont lager met een daling van 3,5% ten opzichte van juni vorig jaar.

Het huisvestingslandschap is het afgelopen jaar veranderd, waarbij de federale overheid op 1 januari een stresstest uitvoert, die betrekking heeft op de belangen van de toekomst.

Voor de maand op rij is de verkoop van onroerend goed verlopen.

De residentiële omzet daalde met 13,7% in vergelijking met juni 2017; de verkoop van woningen daalde met 13,3% en de condominiumverkoop daalde met 15,6%.

De recentere verkoop gaat verder en verwacht om in de herfst verder te gaan.

Sommige delen van de lokale markt zijn beter dan andere, zoals Dunnville en Grimsby.

Bijzonder actieve gebieden in de afgelopen jaren, zoals Hamilton East, Hamilton Center en Burlington, blijven minder verkopen boeken.

 •  
  Verhuizen naar Vermont. Expatriate en woont in Vermont

      In de nasleep van de analyses die we blijven maken, op zoek naar de belangrijkste kenmerken die een land concurrerender maken dan anderen, zouden we zeker geen unieke en handige realiteit over het hoofd kunnen zien. Met de sterren en strepen in het hart, gevestigd in de regio New England, ...

 •  
  5 beste Amerikaanse staten waar te bewegen. De verrassing? Vermont!

    Elk jaar worden er overal ter wereld ranglijsten opgesteld over welzijn, veiligheid en, in het algemeen, de beste levensomstandigheden. Vandaag analyseren we vijf Amerikaanse staten die je zullen verrassen. Een van deze die meer verrassing in je zal oproepen is Vermont. Na dit korte artikel ben ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 15440

Verkoop Villa, Vermont, Burlington, Shelburne, 550 Hinesburg Road

1,051,226.43EUR
Verkoop
Villa

397.81 m²
Uitstekende lakefront herenhuis! Elegant en verfijnd met het meer en de bergen en het westen van zonsondergangen vanaf bijna elke kamer. Dit huis comb...
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
 1. Voorkeuren

  Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

  Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB